"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

17 March 2010

RC Opening Ceremony

Hari Ahad yang lepas aku dengan sukarela telah menawarkan diri untuk bekerja. Mengharap nak dapat anugerah pekerja cemerlang gituh... haktuihhh!!! Bukan apa kalo keja wiken nih nanti bley dapat replacement leave. Lepas dah dapat replacement leave nanti dapat lah aku pegi cuti² time orang lain bekerja hehehe :D


video

Ekceli kampeni tempat aku bekerja nih ada bukak satu retail center kat Puchong sana. Ituh pasal masa hari Ahad tuh ada bikin opening ceremony gah kemain. Siap buat karnival pastuh panggil Lion Dance yang menang World Championship buat persembahan.

Gambo kat atas nih ditangkap selepas aku dah habih bekerja. Tuh pasal aku tak berapa nak comel sangat pun. Hahaha sila jangan muntah :))

Habis bertugas jam 3.30 petang terus zasss balik rumah... penat wooo!


No comments: