"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

16 March 2010

Takde idea takde entry

Hmmm dah berapa hari aku tak jengah blog yeak??? Entah aku pun tak kira! Gila tak menyempat nak updet entry baru. Takde idea plak nak berblogging. Nantilah bebila free aku letak entry baru yeak.

Nak jugak aku cerita cerita kongsi² ngan kengkawan pasal aku jumpa Gu JunPyo (BOF) kat Matta Fair harituh. Nak gak stori mori pasal aku bawak adik² pegi berkelah kat FRIM (hahaha ituh ajer rasanya tempat berkelah yang aku tau dekat ngan Puchong!). Nak jugak aku sharing maring pasal jenjalan lawatan sambil makan² plus jengah bilik air ke Prince Court Medical Centre. Hmmm...

Nantilah baru aku post entry baru yeak. Nak uplod gambo yang banyak dalam "bau kedai" Lumix pun tak menyempat nih. Gila pemalas!!!

No comments: