"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

03 March 2010

Dah tambah lagik satu :D

Taraaa!!! Hahhh ada nampak apa² yang lain tak kat blog nih??? Tak nampak??? Huishhh tiga Jumaat lagik lah tuh agaknya... huhuhu ;))

Tengok nih 'blue blue my world is blue' sudah ada tiga columns. Inilah yang aku dok cari² selama ini. Aku memang tak mau tukar apa yang ada kat dalam blog nih tapi plan untuk tambah column sajork. Sekian lama ke sana ke mari aku merantau mencari ilmu menambah column dalam blog tapi tak jugak jumpa. Tetiba harinih jalan sana jalan sinih ada plak Sesiar B3Lima yang dok bagi tutorial pasal nak tambah column nih. Tima kasih bebanyaklah yeak...

Sekarang... ini lah hasilnya :D

cHiQuE:
Pasnih nak tukar banner lain plak... dah tiga columns maka kenalah pakai banner hok panjang sket ;)

2 comments:

Nowwa Fitri said...

Hahha..comey..saya kalau boleh hari2 nak tukar template camno tu?

cHiQuE CoMeL said...

@Nowwa Fitri
hahhh awk jd fulltime blogger lah gituh... hari² blog ;))