"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

19 April 2010

DikOwn's Wedding (Part 4)

Tarikh: 10 April 2010
Tempat: Felda Bukit Tongkat

Yeayyy makan nasi minyak lagik!!!

Ketibaan rombongan pengantin pompuan disambut dengan tarian hentak² kaki goyang² badan iaitu Rodat. Erkkk aku pun tatau tentang kewujudan tarian Rodat nih sebenonya tapi korang bley gugel sebab memang ada rupanya tarian nama Rodat :D

Sebenonya selain tarian Rodat nih ada jugak persembahan tarian Zapin tapi tuh lah tak sempat nak tengok pun sebab dah kepanasan. Makanya mencecet ahlil rombongan masuk dalam dewan makan. Arghhh ada pun ekon... baru heaven (^_^)

Chehhh comel lah tuh kunon yeak??? Alahhh DikOwn saja pilih dan pakai baju kaler hitam sebab nak nampak kurus hahaha :))

Aku, Fatin & Dik Own. Tak suka sebenonya ngan gambo nih sebab DikOwn nampak slim tapi aku nampak debab. Dah terbalik kot nih... erkkk tapi mungkin baju yang aku pakai tuh besar kot :D


Pasangan pengantin bergambo bersama sebahagian ahlil rombongan pihak pengantin pompuan. Ramai lagik sebenonya yang tak naik atas stage masa nih. Lagipun masa galak bergambo nih ada ahlil keluarga yang dah nak berangkat pulang makanya tak sempatlah nak join tayang muka sesama.

Buat ahlil keluarga lain yang tak dapat turut serta tuh terutamanya ahlil keluarga Haji Aripen harap jangan ada yang makan hati yeak... makan hati lembu takpe!



3 comments:

adique said...

boleh pulak ek nak dok cakap keluarga belah hj aripen tak datang la belah hj siman datang la..ntah papekan diorang tu kan..nnt la siapla kalau family day hj omar, memang tanak geng dgn keluarga belah hj aripen...opss ada yg jd gosip nnt kang...muhaha

adique said...

ohh ye..sy memang cantik, comel dan...kurus ke? debab ada la..

cHiQuE CoMeL said...

kalo ikut hati kita nak type ajer citer sebeno tp xpelah... malu karang org baca ;))