"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

18 April 2010

Makan² hepi bestday

Memandangkan April adalah bulan menyambut bestday makanya aku ngan hubby takde buat aktiviti lain selain jalan² carik makan makan makan. Oh yaaa sebenonya CocaNur jugak dilahirkan dalam bulan April. Kira kami semua serumah selebret bestday sekaligus lah gituh ;))

Bestday hubby was on 1st April tapi kami pegi makan on the next day tuh. Tatau nak pegi mana so kami ke Sari Ratu, Subang Parade. Sesekali pekena masakan Padang best jugak yeak. Sambal hijau dia (cili padi gituh) memang tak bley celen... pedas tapi sedappp!!! Okaylah makan kat sinih dengan menu dan harga yang berpatutan. Berbaloi gituh. Next time bley datang lagik...

15th April bestday aku plak dan sama jugak aku ngan hubby pegi makan² on the next day. Lepas balik keja hubby ambik aku kat ofis pastuh terus zasss ke Subang Parade nak pekena Swensen's. Tak penah pun makan kat situh. Gila banyak eskrem nyum² tapi langsung tak order eskrem punnn. Sinih semua pun hidang western cuisine. Nak kata sedap sangat tuh hmmm bolehlah kot tapi harga dia??? Perghhh pada aku memang mahal!!! Okaylah first time tak penah cuba kan tapi lenkalik serius baik aku makan kat Secret Recipes ajer...

Memandangkan aku nih asyik bikin aktiviti makan³ ajer [muka dah bulat plus baju dah ketat] makanya seiring dengan penambahan usia so aku nak start diet tanpa mengambil makan malam. Ecehhh semangat tuh tapi konfem memang tak bley buat punya. Hahaha kutuk diri sendirik. Takpe² aku jadikan kutukan itu sebagai pembakar semangat gituh... chaiyok!!!

Start harinih yeak... no dinner plisss :D

cHiQuE:
Secret Recipes - saya suka makan kat SR dan amat berbesar hati sekiranya dapat dilantik menjadi spokeperson makan² anda selepas inih :D



No comments: