"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

16 May 2010

Lepak² @ Cucur Corner

Punyalah lama dok set timing nak jumpa diskus² ngan komiti baru STK 90/94 untuk bikin reunion tahun nih. Akhirnya menjadik jugak jumpa² lepak² kat Cucur Corner Seksyen 7 Shah Alam. Kebetulan plak Kila bukak gerai nasi kukus kat situh so apalagas sesamalah kita membantu bisnes kengkawan

Tadaaa!!! Sanggup tak makan siang tuh sebab nak makan ayam goreng berempah Kila. Dah siap aku book bahagian thigh dari minggu lepas tuh. Punyalah semangat nak makan nih...

Nak kata ramai yang datang takde lah jugak. Cuma ada Arnee, Chot, Cik Wan, Asfan, Ain, tuan gerai Kila dan aku sendirik. Oh ya Nizar dan wife pun sempat singgah sekejap. Bincang pasal reunion sket ajer tapi banyak dok citer mengimbau kenangan dedolu. Citer orang tuh orang nih cikgu tuh cikgu nih. Sayangnya RAM aku menyusut makanya banyak yang dah aku tak berapa nak ingat...

Cemana pun matlamat untuk bikin reunion tahun nih kiranya tercapai lah jugak. Puan Sri Arnee akan cek accommodation kat PD sana tuh sebab rancangannya nak buat 2D1N gituh. Pastuh pepandailah updet page STK 90/94 kat fesbuk tuh. Sonang baitu!!! So kita tunggu ajerlah yeak...

No comments: