"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

31 May 2010

Makan angin Lumut (Day 2c)

Tarikh: 29 Mei 2010
Destinasi: Damai Laut

Setelah seharian penat berjalan keliling Lumut makanya tiba masa untuk santai² tepian pantai Damai Laut. Sungguh best kat sinih sebab tak sesak sangat macam kat Teluk Batik nun. Bley kata kat pantai nih hanya hotel guest ajer yang guna kot. Heavennn...

Memasing muka berminyak kemain!!! Memang tiptop pantai Damai Laut nih. Rasanya next time kalo datang harus bersiap sedia ngan baju mandi bagai. Pantainya bersih plak tuh. Teringin jugak nak jejak air laut tapi memandangkan aku tak suka main air masin nih maka tengok ajerlah orang lain main air. Aku dok layan diri berangan nanti lenkalik datang nak bawak kaum keluarga semua rehat² tenangkan jiwa kat sinih.


Masa untuk makan. Hari kedua tukang masak kerja makanya makan kat hotel ajerlah. Lagipun macam tak sanggup ajer nak suruh hubby drive jejauh memalam hari pegi makan kat Seri Manjung sana. Takpe tunggu esok plak kot mana tau tukang masak kol suruh datang rumah lagik hehehe :D

Oh yaaa malam hari kedua nih ada kejadian yang sungguh dupdap² terjadi kat aku. Nanti baru cerita. Sungguh serammm...

No comments: