"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

04 May 2010

Mobile uploads

Walauweyyy cekelat comel dah siap dilabel dan sedia untuk dihantar kepada kengkawan ofis. Mintak mahap bebanyak buat kengkawan yang tak dapat tuh yeak. Erkkk kena mintak mahap ker sebenonya sebab aku kan bagi balasan dedication jadik sapa yang tak dapat tuh kiranya takde bagi dedication kat aku lah kan?! Aku mengamalkan konsep what you give you get back gituh

So untuk kengkawan yang dapat tuh... selamat makan cekelat. Pasnih kalo berkenan dan terasa nak makan cekelat lagik maka bley place order kat aku yeak tak pun feel free to visit Nowwa Chocs

Posted via chikcomel's mobile (^_^)

2 comments:

Nowwa Fitri said...

Bestnyerrrrrrrrr sapa yang dpt tu!

cHiQuE CoMeL said...

hahaha konco² sy ajer yg dpt... sggh pilih kasih kan :))