"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

26 May 2010

Mobile uploads

Semalam dalam kemaruk layan Hotel Mania (Dafi ailebiu!!!) kat TV3 tetiba tak sengaja terlayan Hitz cenel 705. Ehhh ada tayang Project Alpha [1] hok shooting kat Kuching tuh plak. Hahhh sah² ada terselit Kak Red nih. Tengok punya tengok yea betulll memang ada mommy vogue ituh. Sowie gambo tak clear sebab kemain kalut dok snap pakai enpon. Mana sempat nak capai kamera "bau kedai" aku tuh. Satu gambo cukuplah kan... satu lagik aku simpan sendirik sudah. Lagipun kalo korang nak kenal lebih² ngan tuan punya gambo nih sila²lah jengok blog RedMummy. Rasanya setakat hari nih blog Kak Red masih blom dikenakan sebarang bayaran kalo korang pegi jengok (^_^)

Apa² pun Kak Red memang vogue lah... yiebaaa!!!

Posted via chikcomel's mobile (^_^)

No comments: