"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

15 May 2010

Perut sungguh sukahati

Perghhh semalam perut sungguh bahagia. Makan makan makan...

Pepagi kat umah Kak Maiza sementara menunggu pompuan tuh bersiap, aku dihidangkan dengan bihun goreng masakan nenek. Biasalah nenek masak memang sedap tak macam Kak Maiza masak hahaha

Pastuh tiba ofis makan bubur durian masakan Liza plak. Adehhh dahlah aku nih memang hantu durian. Kuntilanak pun tak makan durian rasanya. Tenkiu Liza

Tengahari kengkawan order Domino's Pizza plak dan aku menumpang sama. Hahhh ambik tiga potong pizza masuk perut. Burppp alhamdulillah...

Petang plak dapat panggilan ada yang nak belanja chocolate ice blended. Apa lagik tak cukup usus kecik maka usus besar aku tadahkan. Aiyokkk bahagianya perut!!! Tenkiu Nik Faiz

Malam plak aku tak makan sebab perut macam terlebih isi sudah tapi tengok hubby makan beger ayam dapat jugaklah pow beger ayam tuh sket. Sket ajer!

Pasnih korang semua doakan lah mudah²an aku mewah rezeki yeak... nanti bley aku ambik giliran jamu makan kenyangkan usus besar kengkawan pulak

No comments: