"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

13 June 2010

Bangun bola... Tidur bola

Ehhh korang layan tengok World Cup tak??? Yeaaa sekarang nih memang musim mengawan sawan buat semua peminat bola sepak. Tak terkecuali aku jugaklah...

Nak kata teruk beno sawan aku nih takde lah jugak. Layankan ajer. Dah kalu TV kat ruang tamu tuh ada sebijik nak buat cemana kan?! TV dalam bilik adalah tapi takde Astro so macam² cenel takde. Makanya sekarang nih kenalah aku korbankan layan movie kat cenel 411, 412 ngan 413. Pastuh tak dapat tengok orang masak² kat cenel 703. Bukan tuh ajer tak dapat jugak nak tengok cerita² yang biasa aku tengok kat 701, 702, 555 dan banyak cenel lagiklah. Entah cemana plak bulan nih hubby baik hati langgan ABO cenel 952 ngan 953 so tak dapek jugak nak usha lelebih. Sabar lagipun empat tahun sekali ajer

Berbalik pada cerita bola tadik. Korang sokong sapa??? Dolu aku penah belajo subjek Spanish masa kat universiti so sah² aku sokong Spain lah ecehhh. Pastuh selalu kan orang cakap pompuan nih kalo sokong bola tuh konfem sebab tengok player hok ensem cecomel. Kebetulan plak players Spain pun cecomel belaka especially abang Torres yang semakin comel sebab dah potong rambut pendek tuh

Spain lambat lagik nak lawan (16 Jun) so aku layankan ajer lah memana pasukan yang lawan sekarang nih. Hok game tetengah malam tuh aku tak tengoklah. Ada baik aku layan tido!!!

No comments: