"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

19 June 2010

Hari spesel untuk Ayah

Ini adalah entry spesel untuk sugardaddy aku, saltdaddy dan segala daddy yang ada dalam dunia nih. Dialah penawar dialah racun... ecececehhh!

Hensem tak?! Hahhh tengoklah sapa anaknya plak. Hidung kemek penyek baka jawa peranakan memang saling tak larik lah hahaha :))

Dolu² masa tak tau yang ayah aku baca blog nih (yeaaa ayah aku memang layan blog anak menantu semua!) memang selamba badak ajer aku cerita pasal ayah tapi kali nih macam segan plak. Hahaha tetiba segan sendirik. Sempena hari ayah yang menjelang tiba nih aku nak wish lah untuk ayah aku. Bukan tak pernah wish tapi tetiba macam tak tau nak wish apa. Ai pemalu you ;))

Walaupun kakak frust sket sebab kita tak dapat naik kapal terbang pegi tengok World Cup 2010 minggu depan sebagaimana yang dirancang tapi kakak tetap sayang ayah. Apa kata ayah sponsor pegi jenjalan tempat lain plak?! Kalo dapat pegi UK jenjalan umah Along pun best jugak. Pastuh kita singgah lah Paris. Ayah kan tak dapat pegi Paris harituh. Sekarang nih tak sejuk sangat kot so kakak rasa sesuwei kalo kita jenjalan musim² ginih. Lagipun ayah bukan tahan sejuk pun!

Pastuh apa kata kita singgah Copenhagen?! Kawan kakak nama Adie tuh ayah ingat kan?! Dia dah kata kalo kita pegi Denmark sana makan minum tempat tinggal jangan risau sangat - ditanggung beres! Ini lah masanya sementara dia ada kat sana tuh. Jomlah ayah. Takpe² ayah pikir dulu nanti kalo apa² boleh roger² kakak. Setakat nak ambik cuti jenjalan nih takde hal lah. Kakak sanggup ambik unpaid leave hehehe :D

Selamat panjang umur buat ayah. Semoga terus cemerlang, gemilang dan terbilang. Selamat semuanya... amin.


Hip² horeeyyy!!! [On mode hepi kot mana lah tau ayah nak sponsor jenjalan tempat lain sebagai ganti tak dapat tengok World Cup 2010... hiks!]

No comments: