"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

23 July 2010

Crocs bukan Korok

Hola!
Baru ajer last wiken saya belanja diri sendirik beli t-shirt team Liverpool. Semalam lagik skalik saya keluar duit beli Crocs Lily plak. Dah lama saya teringin nak t-shirt (sebenonya nak jersi!) ngan Crocs tuh...

Saya beli kasut (ker sandal?!) hok ala² court shoe nih kaler hitam. Baper hengget?! Pegi tengok sendirik kat kedai Crocs sana. Sebenonya kat ofis tempat saya keja kena pakai court shoe kaler hitam. Memandangkan kaki saya cepat lemas kalo pakai kasut sarung nih maka sesukasuki saya pakai Crocs design leopard pegi keja. Kira rezeki saya nasib baik HR ngan Directors tak perasan kot.

Itu yang kemain berazam nak kan Crocs Lily kaler hitam nih. Boleh ajer beli kasut brand lain tapi dah banyak court shoe sebenonya saya nih tapi semua tak masuk kaki. Sebelum nih saya pakai Crocs hok design lelain sedap ajer feel kaki nih. Itu yang beli Crocs Lily dengan harapan saya dapat bergaya ngan kasut hitam ker ofis. Okaylah tuh bertutup ala² court shoe jugak.

Cumanya harinih baru beberapa jam pakai Crocs Lily nih dia dah gigit kaki saya. Alamak saya lupa nak gigit dia dulu semalam. Petua orang tua gituh kan kalo beli kasut baru "sebelum ko gigit aku baik aku gigit ko" so tanpa berlengah saya cecepat dok bawah meja menjalankan operasi gigit² kasut nih. Hahaha gila sengal... petua orang tua jangan dilupakan.

Merah² kaki saya harinih penangan Crocs Lily. Takpe² harinih hari dia lagipun saya tengah semangat nak pakai court shoe datang keja maka kena berkorban sket. Nanti dah lama kena lanyak harus lembik Crocs Lily tuh. Tungguuu...

cHiQuE:
Tiada lagik beli tuh beli nih sehingga trip to SA...
You can do it, chik!


4 comments:

Nowwa Fitri said...

Waa....nak gi mana tu?South Africa eh..eheeheh...pandai je saya ni..hahah

cHiQuE CoMeL said...

ehhh mana tau nih... ada soalan bocor kah sehingga awk dpt jawapan nih?! ;))

adique said...

erm walaupun world cup dah abes, SA tetap di hati kami sekeluarga. =)

cHiQuE CoMeL said...

SA... tggu kami dtg yeak :D