"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

03 July 2010

Drawing of Cutest Angah

Okay inih budak comel namanya Fafa. Sempat senyum panjang sambil mata menjeling manja pandang kamera dok lukis amenda entah. Nampak macam lukis cacing kerawit ajer.

Tadaaa Caca ngan Yaya (ishhh tak nampak muka plak) terselit skalik Fafa bersama lukisan memasing bertajuk "Angah Yang Comel". Mula² diorang dua lukis Angah botak togel takde rambut ala² pesen Mawi World plak as Angah tengah ikat rambut masa dok citcet tuh. Sebelum nak tangkap gambo siap Angah kena request "draw me with nice long hair." Makanya dapatlah gambo rambut panjang tak panjang dan pendek tak pendek tapi ada gumpal² kat tepi tuh. Bolehlah nakkk...

Gambo tak berapa nak clear plak kan sebab Angah tak terer sangat nak ambik gambo. Janji nampak muka diorang bertiga sudah. Rindu sangat kat diorang. Angah shud improve English and learn Welsh from now on as the siblings cant speak Malay. Ehhh they do understand Malay but can speak little² only. See Angah can speak Manglish maaaa... Nanti ada plak yang kata anak² sedara Angah lupa darah Jawa peranakan yang mengalir dalam badan tuh... hehehe :D

cHiQuE;
Nanti Yaya balik Malaysia rasa macam Angah nak ambik tusyen English dengan dia lah... nak kasik tune lidah nih skalik kasik ada esen sket "wat a gud dey todeyyy..." :D


No comments: