"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

17 July 2010

Merah? Putih? Hitam?

Pening kepala saya dibuatnya...

Memula harituh MERAH...
cantik!

Pastuh PUTIH plak...
menarik!

Tetiba paling latest HITAM...
tertarik!

da bomb!

Sudahnya saya pilih yang ada tiga² kaler. Barulah CANTIK MENARIK TERTARIK saya memang DA BOMB! Siap ada extra kaler kuning sket plus dengan kelabu. Ambikkk!!! Puas hati saya...

Hok saya beli nih size S bau kedai original yeak kengkawan. Bukan pasar malam tepi jalan mari walaupun kat tag Made in Vietnam... chesss!!! Kawan saya - Elle - kata kalo beli hok ori nih nanti peluh tak berbau. Kira kalo pakai hok ori nih nanti bau peluh bley jadi wangi lah gituh

Ehhh jangan plak ingat saya mengutuk orang beli kat pasar malam tepi jalan tuh yeak. Maksud saya bukan macam tuh. Sebenonya saya pun tak kisah beli barang memurah nih. Cuma tinggal lagik memang sejak Liverpool kuar jersi baru dengan logo penaja baru nih saya rasa nak sangat beli hok original. Nak pesan Along saya kat Cardiff sana belikan sama jugak harganya kat Malaysia so baik saya beli sendirik siap bley cuba try test and go lagik.

Yang saya beli nih bukan jersi pun tapi memang guna kain polyester. Sedappp ajer pakai. Nantilah kalo ada agung terlebih saya sambar jersi pulak tapi pening wooo nak pilih kaler sebab ada merah, putih ngan hitam. Nak sambar tetiga kaler hmmm... mana nak sambar jersi La Roja lagik? Adehhh...

No comments: