"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

26 July 2010

TGI Friday's on Saturday

[Entry dah basi sket sebenonya...]

Kalo bab makan³ memang bagi kat saya. Tak jemu langsung dengan makanan nih. Dah hobi katanya makan kan?! Pastuh tekak teringin nak cuba tuh cuba nih (yang halal sajork lah!). Karang idok ler orang kata saya peghak tuh tak tau nih tak reti

So last² wiken saya ajak hubby pegi TGI Friday's. Beberapa orang kengkawan fesbuk saya selalu cerita pasal pegi makan kat TGI Friday's nih. Tatau apa yang sedap sebenonya so saya dan hubby sesukasuki order makanan yang ala² bley masuk tekak.

Tengok tuh muka makcik yang punyalah excited dapat makanan sepinggan besar. Macam dah lama bebeno tak makan tuh. Tak ingat apa ker nama menu yang kami order nih. Yang hubby punya ada ayam (macam masak merah pun yeak) dengan nasik. Hok saya punya mac & cheese pastuh ada ayam seketul besar. Gila ayam btol!

Hok nih saya ingat namanya - Brownies Obsession. Gituhlah kot! Perghhh makan brownies pastuh ada eskrem tapi mintak mahap cakaplah saya rasa brownies SR lagik sedap kot. Nih brownies dia okaylah berasa coklatnya cuma agak keras likat nak gigit terselit celah gigi. Tak suka tau!!!

Masa kami pegi nih terkena plak ordernya lambat sampai. Kemain haru biru makan cecepat sebab dah ada temujanji ngan Edward Cullen. Tuh yang agaknya tak dapat nak menikmati sangat makanan yang ada. Saya tak tau apa sebenonya makanan yang sedap kat situh so pada saya okay² ajer TGI Friday's nih. Cuma... saya rasa tuh bukan tempat saya

No comments: