"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

17 July 2010

Twilight Saga: Eclipse

Memula skalik saya nak mintak maaf lah kalo entry nih bisa bikin hati peminat² vampire seluruh negara panasss. Eclipse biasa² ajer!!!

Saya peminat vampire (yang comel sajork!). Kalo tak masakan saya sanggup ke sana ke mari jengah kedai buku nak cari novel kompilasi Twilight Saga nih. Jangan kata vampire omputih malah vampire cina pun saya layan. Vampire melayu sesikit bolehlah. Cuma vampire indon ngan siam ngan korea memang saya tak berani. Terbawak dalam mimpi nanti...

Cuma tatau ngapa saya rasa bosan tengok vampire omputih kali nih. Tetiba saya rasa Edward Cullen tak comel langsung malah takde performance bagus kalo nak banding ngan abang² La Roja (tetiba plak!). Serius sepanjang layan movie nih saya asyik dok tertanya bila nak lawan... bila nak lawan. Arghhh macam lemau ajerlah jalan citer dia. Saya rasa hok pertama dulu (Twilight) jugak yang terbaekkk!!!

Lagi skalik mintak maaf kat peminat Edward Cullen, Jacob Black, Bella Swan mahupun Alice in Wonderland sebab kali nih memang saya tak terpesona langsung tengok segala vampire yang ada. Saya tak terkesan langsung masa tengok movie nih. Citarasa kita memasing berbeza. Mungkin kalian rasa movie nih paling best kalo nak banding ngan yang sebelum².

Memang salah saya agaknya sebab saya terlebih layan World Cup arituh. Buat masa nih memang kecomelan abang² La Roja ajer yang terbayang kat depan mata... my bad!

No comments: