"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

28 February 2011

Entry takde tajuklah!

Hari kedua Along sefamily kat umah saya. Tatau apa aktiviti nak buat harinih tapi pepagi lagik bebudak kenit tiga orang dah bersiap sedia nak mandi kolam.

Puteri berendam!

Kemain seronok lagik kenit² tuh berendam sampai memasing kecut² kaki tangan. Tuh pun selagi tak dipaksa naik mau tak naik. Siap dah naik tuh bley plak masuk semula ke kolam. Kesabaran btol...

Lepas dah swimming bagai naik umah brekfes terus sesiap nak keluar jenjalan. Lagik??? Mula saya ingat tamau join sebab hubby tak ikut sama. Letih semalam tak habis pun lagik tapi saya kesian plak kat Along yang bukan reti sangat jalan kat Lembah Klang nih. Saya pun tak reti sangat tapi kalo takat yang dedekat tuh bolehlah.

Kami gerak ke Mid Valley. Jalan pegi Mid Valley dari Puchong totop mata pun saya tau. Huhhh berlagak...

Pegi Mid Valley bukan ada tujuan pun cuma saja nak jenjalan. Kebetulan pulak masa pegi tuh ada exhibition Wanita entah hapa kat atas tuh. Kami pun pakat sibuk tayang muka sama.

Ehhh ada Tok Ti. Bulat jugak muka dia sebenonya ek. Sebab saya tak minat Tok Ti maka takde lah eksaited bebeno. Biasa² ajer. Kitorang tunggu kejap ajer kat exhibition tuh tengok Tok Ti buat games entah hapa² kat pembeli SimplySiti pastuh terus gerak pegi food court. Makan time!

Lepas makan terus gerak balik Puchong sebab Along nak balik Johor harituh jugak. Langit mendung lah pulak. Ada kejadian yang 'hmmm sabo jerlah' sesampainya kami kat umah. Dari Along nak balik awal terus jadik lewat sket. Sket jer...

1 comment:

apisv2 said...

hehe..enjoy je bdk2 nie men swimming pool

blog apisv2