"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

18 March 2011

Musim layan movie

Owh blog saya kembali bersawang semula.
Alasan klise: Sibuk!

Bulan Mac 2011 adalah bulan melayan movie movie movie. Saya tak akan bagi review ker hapa ker kat sinih yeak sebab saya percaya ada yang dah pegi menonton sendiri movie² yang saya layan kat bawah nih...

1. The Mechanic

Sejak layan The Transporter saya berkenan btol nak jadikan Jason Statham nih sebagai anak menantu. Suara serak² garau² dia memanggg perghhh meruntun jiwa gituh. Blom tengok dia buat muka serius tak serius lagik

2. Sanctum

Nice movie cuma saya tak suka part hmmm dah ada jalan keluar lagi mau menempuh maut. Tak suka macam tuh. Macam tuh kira bunuh diri ker? Entah... wallahualam.

3. I Am Number Four

Part lawan ngan orang jahat tuh macam ishhh orang jahat selalunya kan susah nak mati. Kat movie nih orang jahat senang plak mati. Macam tak feel sangat lawan² tuh tapi dimaafkan lah sebab hero comel

Next... apa movie menariks sekarang???

No comments: