"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

07 May 2011

Rambang mata coklatku...

Woweee bulan April dengan Mei kemain berlambak movie best kat panggung wayang gambar aka pawagam. Tak tercapai dek akal nak tengok movie mana satu. Tamak haloba hati meronta dibuatnya sampaikan kalo boleh nak back-to-back tido mandi semua kat pawagam. Boleh ker cenggituh?

*bolehlahhh*

*haram tak paham jalan cerita!*

*2nd hero comel... teeet*

*best bester bestest*

*terbaekkk wok!*

Semua movies di atas bukan saya pegi tengok dalam sehari. Apa ingat saya takde keja lain sampai nak bertunggu tangga kat pawagam?! Kira semua tuh tengok dalam hari serta minggu yang berlainan lah. Boleh kata memang tetiap wiken ada ajer muka saya menebeng pegi ambik tiket wayang. Hah serasakan macam dah boleh jadi jurucakap pawagam nih!

Okay pasnih nak buat senarai movie akan datang plak

2 comments:

Ariff Shah said...

duduk moscow ni memang takde peluang la nak tengok movie2 ni semua sebab dalam russian. memang aku boikot habis kalau movie diorang dubbing bahasa russia.

cHiQuE CoMeL said...

@Ariff Shah
xpe skrg semua maklumat di hujung jari. nnt bley donlod movie ori ckp omputih kat internet ek ;))