"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

04 February 2012

Jangan ditangisi pemergian ini

Saat kalian membaca entri ini saya sudah pun berada nun jauh di sana. Usah sesekali menangisi pemergian saya ini. Juga jangan merindui saya lelebih sangat. Doakan semoga luggage saya tak dicampak keluar dari teksi! Haha :))

Saya berada di luar kawasan liputan wilayah Celcom. Makanya kot takde line internet maka takde lah post baru kat blog nih yeak. Tapi eh ada line internet pun bukan saya selalu updet blog kan. Okay anggap sama jer ada ke takde ke line internet blog saya tetap akan diupdet mengikut selera jari jemari saya sendiri hewhew :D

Hepi longgg holiday uols!!!

--
Sent from CHERITACHIK on Android

No comments: